2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

Draudimo internetu nauda

Draudimas – tai vis labiau populiarėjantis dalykas, suteikiantis žmonėms galimybę apsisaugoti nuo tam tikrų nelaimių padarytų padarinių. Pastaraisiais metais, ypatingai sparčiai tobulėjant informacinių technologijų sričiai, atsirado galimybė apsidrausti internetu. Vis dėlto, ar tai naudinga? Kokia yra draudimo internetu nauda?

Nauda yra visur kur tik pažvelgsi. Pirmiausia, viską galite atlikti daug greičiau ir paprasčiau. Nereikia jokių popierių, parašų, tiesiog užpildote savo duomenis bei sumokate pinigus – viskas paprasta. Antras dalykas – greitis. Jei nuspręsite draustis žygiuodami į draudimo įmonės štabą, visam apsidraudimo procesui, priskiriant ir prisiruošimą bei atvykimą, skirsite nemažiau poros valandų. Tuo tarpu, jei viską darysite interneto dėka, gurkšnodami kavos puodelį, galite drąsiai įtilpti į daugiausiai pusvalandį. Argi tai ne svarbu? Kam aukoti keletą valandų, jei galite tai atlikti greičiau? Nesidrausti interneto dėka šioje vietoje būtų paprasčiausiai visiškai nelogiška. Taip pat, būtina paminėti ir tai, kad draudimo bendrovės stengiasi skatinti savo klientus draustis internetu, nes tai yra patogiau ne tik jums, tačiau ir draudimo įmonėms. Būtent dėl to, drausdamiesi internetu neretai galite sulaukti įvairių akcijų ar jums naudingų draudimo pasiūlymų, kurie galės padėti jums sutaupyti. Argi tai ne šaunu?

Viską sudėjus, draudimas internetu reikalingas bei visapusiškai naudingesnis nei draudimasis tradiciniu būdu, rašantis tikrus dokumentus ir leidžiant valandų valandas pildant sutartį. Draudimas internetu – tai tiesiog perversmas, galbūt ne pasaulyje, tačiau jei kalbame būtent apie draudimo sritį – tai tiesiog tikrų tikriausias perversmas, pavertęs draudimosi procesą ne nemaloniu, suryjančiu daug laiko, o lanksčiu, greitu bei patogiu, nes apsidrausti galite bet kur ir bet kada. Taip, žmonėms, kurie nelabai gerai moka naudotis kompiuteriais, šioje vietoje kyla problema. Vis dėlto, paprasto vartotojo naudojimasis kompiuteriu ir internetu – tai tikrai ne raketų mokslas, tad išmokti tai vardan to, kad galėtumėte draudimo procesą paversti ne kančia, o malonumu – tikrai verta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą