2013 m. liepos 16 d., antradienis

Automobilio draudimas internetu

Automobilio draudimas šiuo metu yra viena iš populiariausių draudimo rūšių visame pasaulyje. Juk didėjant automobilių skaičiui, didėja ir įvairiausių transporto avarijų kelyje, tad automobilių draudimas tampa vis svarbesniu ir populiaresniu. Automobilio draudimo populiarumas ypatingai padidėjo atsiradus galimybei apdrausti automobilį tiesiog internetu. Apie tai ir kalbėsime šiame straipsnyje – automobilio draudimą internetu.

Tikriausiai kiekvienam yra tekę drausti automobilį paprastomis sąlygomis. Vis dėlto, ar sunku šį dalyką padaryti naudojantis internetu? Tikrai ne. Kaip gi visa tai vyksta? Pirmiausia jūs turite pasirinkti kokiu draudimu norėsite apdrausti savo automobilį. Pasirinkimas yra tikrai milžiniškas, tad jums tereikės susirasti draudimą atitinkantį jūsų kriterijus – kaina ir draudimo sąlygos. Pasirinkus draudimo bendrovę, reikės tam tikroje draudimo formoje suvesti visus reikalingus duomenis. Tai yra tie patys duomenys, kurių reikėdavo ir draudžiant automobilį paprastu būdu, skirtumas tik tas, kad draudžiantis internetu viską padaryti bus ganėtinai paprasčiau bei greičiau. Suvedus visus duomenis neskubėkite patvirtinti informacijos ir uždaryti lango, prieš tai atidžiai patikrinkite, ar viską suvedėte teisingai, nes uždarius langą redaguoti informacijos nebe pavyks. Po viso to jūsų lauks paskutinis žingsnis – apmokėti sąskaitą. Jūs jau nusiuntėte reikalingus duomenis draudimo bendrovei, telieka pervesti pinigus į draudimo įmonės sąskaitą, sumokant už draudimą. Tai patogiausia daryti internetinės bankininkystės pagalba. Jei jos neturite, tuomet jums teliks tai atlikti nuėjus į banką. Atlikus visus šiuos žingsnius jūs gausite draudimą patvirtinantį dokumentą, kurį tiesiog galėsite atsispausdinti.

Viską sudėjus, automobilio draudimas internetu yra tikra palaima. Žinant, jog automobilių draudimo poreikis su laiku vis sparčiau didėja, tampa labai svarbu apsidrausti kuo patogiau. Būtent dėl to automobilio draudimas internetu ir tampa mūsų išgelbėtuoju, nes visą šį procesą galite atlikti vos per pusvalandį. Taip pat jums nereikia laukti jokiose eilėse, kaip gali atsitikti realybėje, tad realiai, automobilio draudimas internetu yra tiesiog puiki išeitis, norint apsidrausti automobilį. Vis dėlto, jei norite, kad viskas būtų tikrai greita ir patogu, patariame pasirūpinti, kad turėtumėte internetinę bankininkystę, nes tuomet viskas vyks žymiai greičiau bei patogiau.

2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

Draudimo internetu nauda

Draudimas – tai vis labiau populiarėjantis dalykas, suteikiantis žmonėms galimybę apsisaugoti nuo tam tikrų nelaimių padarytų padarinių. Pastaraisiais metais, ypatingai sparčiai tobulėjant informacinių technologijų sričiai, atsirado galimybė apsidrausti internetu. Vis dėlto, ar tai naudinga? Kokia yra draudimo internetu nauda?

Nauda yra visur kur tik pažvelgsi. Pirmiausia, viską galite atlikti daug greičiau ir paprasčiau. Nereikia jokių popierių, parašų, tiesiog užpildote savo duomenis bei sumokate pinigus – viskas paprasta. Antras dalykas – greitis. Jei nuspręsite draustis žygiuodami į draudimo įmonės štabą, visam apsidraudimo procesui, priskiriant ir prisiruošimą bei atvykimą, skirsite nemažiau poros valandų. Tuo tarpu, jei viską darysite interneto dėka, gurkšnodami kavos puodelį, galite drąsiai įtilpti į daugiausiai pusvalandį. Argi tai ne svarbu? Kam aukoti keletą valandų, jei galite tai atlikti greičiau? Nesidrausti interneto dėka šioje vietoje būtų paprasčiausiai visiškai nelogiška. Taip pat, būtina paminėti ir tai, kad draudimo bendrovės stengiasi skatinti savo klientus draustis internetu, nes tai yra patogiau ne tik jums, tačiau ir draudimo įmonėms. Būtent dėl to, drausdamiesi internetu neretai galite sulaukti įvairių akcijų ar jums naudingų draudimo pasiūlymų, kurie galės padėti jums sutaupyti. Argi tai ne šaunu?

Viską sudėjus, draudimas internetu reikalingas bei visapusiškai naudingesnis nei draudimasis tradiciniu būdu, rašantis tikrus dokumentus ir leidžiant valandų valandas pildant sutartį. Draudimas internetu – tai tiesiog perversmas, galbūt ne pasaulyje, tačiau jei kalbame būtent apie draudimo sritį – tai tiesiog tikrų tikriausias perversmas, pavertęs draudimosi procesą ne nemaloniu, suryjančiu daug laiko, o lanksčiu, greitu bei patogiu, nes apsidrausti galite bet kur ir bet kada. Taip, žmonėms, kurie nelabai gerai moka naudotis kompiuteriais, šioje vietoje kyla problema. Vis dėlto, paprasto vartotojo naudojimasis kompiuteriu ir internetu – tai tikrai ne raketų mokslas, tad išmokti tai vardan to, kad galėtumėte draudimo procesą paversti ne kančia, o malonumu – tikrai verta.

2013 m. liepos 12 d., penktadienis

Draudimas nuo nelaimingų atsitikimų

Draudimastai tikrai labai moderni šių laikų paslauga, leisianti jums ne pačiu geriausiu gyvenimo momentu pasijusti kur kas tvirčiau. Šiuo metu yra nemažai gerų draudimo įmonių, kurios yra ne tik lietuviškos – nemažai yra ir skandinaviškų. Draudimas jums padės lengviau išgyventi sunkesnius gyvenimo etapus, kuomet gali prireikti pinigų sugadintai mašinai, galbūt ir būtinosioms medicinos išlaidoms, taip pat ir namo restauravimui.
Juk gyvenime nebūna viskas tiesiog puiku – kartais atsitinka ir kokių nors nelabai malonių nelaimių, iš kurių reikia tinkamai išlipti ir tvirtai atsitiesti. Vadinasi, draudimas internetu nuo nelaimingų atsitikimų jums tikrai turėtų padėti. Svarbiausia yra tiksliai pasižiūrėti, kokio draudimo jums reikia. Internete yra ne vienas draudimo katalogas, kur rasite visus šiuo metu esančius draudimo variantus.
Be jokios abejonės, iš pradžių reikia nuspręsti, ar ketinate pirkti draudimą savo šeimai nuo nelaimingų atsitikimų, o galbūt dažnai jaučiatės nesaugūs kelyje, todėl jums reikia automobilio draudimo. Bet kuriuo atveju, rasite tikrai neblogų pasiūlymų, ypač jeigu dar prieš tai nesate niekada ėmę draudimo – tuomet susidursite su visa galybe pasiūlymų ir galėsite išsirinkti labiausiai viliojantį. Kadangi Lietuvos draudimo rinkoje dabar yra ne tik lietuviškų draudimo įmonių katilas, tačiau į šį žaidimą įsitraukė ir labai nemažai skirtingų užsienietiškų, ypač skandinaviškų draudimo įmonių, tai jūs turėsite galimybę tuo pasinaudoti ir susirasti jums labiausiai tinkantį ir patinkantį pasiūlymą.
Draudimas – puikus išsigelbėjimas nuo netikėtų nemalonumų ir bėdų. Prieš vykstant į konsultaciją pas draudėją, galite tiesiog internete peržiūrėti esamus pasiūlymus ir specialiuose interneto draudimo kataloguose paskaičiuoti, kiek jums šiuo metu kurioje įmonėje kainuotų apsidrausti visą nekilnojamąjį turtą, taip pat kiek kainuotų apdrausti save darbo metu ar net visą savo šeimą. Galite pasinaudoti ir kelionių draudimo paslauga – išsirinkite kelionę, į kurią skrisite ir važiuosite kartu su savo šeima – galėsite apsaugoti juos visos kelionės metu, arba tiesiog apdrausti savo brangų bagažą – tai jau priklauso nuo jūsų konkrečių draudimo poreikių.

2013 m. liepos 10 d., trečiadienis

Kokios yra draudimo išmokos?

Draudimas – tai yra gana šiuolaikinis dalykas. Juk turbūt visi šiuolaikiniai žmonės sutiktų, kad dabar pats gyvenimo tempas yra kur kas greitesnis, nei buvo anksčiau. Tad nieko keisto, kad draudimo įmonės užima tokį svarbų vaidmenį kiekvieno žmogaus gyvenime – jos garantuoja, kad įvykus tam tikriems nemalonumams, jums nereikės patirti labai didelių nuostolių, kadangi draudimas išmokės jums reikiamas sumas tuo metu, kai jums tikrai labai reikės pagalbos.
Pavyzdžiui, gali būti, kad kelionės metu būtų pamestas jūsų bagažas. Ką darytumėte tokiu atveju? Be jokios abejonės, tai gali virsti pakankamai rimta problema, jeigu neturite jokio kelionės draudimo. Tačiau jeigu pasirūpinote tuo iš anksto ir sumokėjote draudimo įmoką, tuomet be jokios abejonės, dabar turėsite galimybę nesinervinti dėl to ir keliauti ramiai, kadangi net ir pamesto bagažo atveju jūs atgausite visus pinigus. Jokių nuostolių nebus.
Taip pat draudimo išmokos gali būti gana nemažos, jeigu jūs dirbate gana rizikingą darbą, kuris gali turėti įtakos jūsų sveikatai. Tačiau net ir tuo atveju, galima surasti labai nemažai tvarkingų įmonių, kurios teikia draudimo paslaugas už jums priimtiną kainą.
Gyvenant Lietuvoje, kur dažnai keičiasi metų laikai ir karts nuo karto vis praūžia gamta su savo išdaigomis, taip pat labai svarbu aprūpinti draudimu ir savo būstą bei jame esančius daiktus. Turėsite galimybę užsisakyti ir būsto draudimą, ir viduje esančių materialinių gėrybių draudimą. Be abejonės, draudimo išmokos gali labai smarkiai svyruoti nuo to, kokia yra pagrindinė draudimo suma bei kokie yra patirti nuostoliai.
Visgi, Lietuvoje šiuo metu veikia tikrai nemažai gerų lietuviškų bei užsienietiškų draudimo bendrovių, kurios ne tik teikia sąžiningas paslaugas, tačiau taip pat karts nuo karto gali pasiūlyti ir nemokamas konsultacijas jums ir jūsų šeimai. Tokiais dalykais tikrai verta pasinaudoti, jeigu norite gyventi kur kas saugiau ir ramiau – draudimas šiuo metu yra įmanomas ir internetu, tad iš anksto pamatysite, kokios yra galimos jūsų pasirinkto draudimo įmokos bei išmokos.